top of page

Напредно магацинско работење

Води го големиот магацин како да е мал

Интерни Picks и Put Aways

#НапреденПакет

Интерни Picks и Put Aways

Креирај pick-ови и put-away-и за интерна употреба, без користење на изворен документ (како на пример набавна или продажна порачка). На пример, подигни артикли за тестирање или смести артикли во магацинот за асемблирање.

 

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Напредно магацинско работење
Функционалности за напредно магацинско работење WMS
Подесување на бин
Подесување на бин
Интерни Picks и Put Aways
Интерни Picks и Put Aways
Систем за управување со големи магацини (WMS)
Систем за управување со големи магацини (WMS)

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page