top of page

Продажби и побарувања

Овозможи им на комерцијалистите да блескаат пред купувачите

Ценовник од кампања

#НапреденПакет

Ценовник од кампања

Промоции за зголемена продажба

Можеш да работиш со продажни цени и линиски попусти поврзани со одредени кампањи. Откако ќе ги активираш цените/попустите, секој купувач или контакт поврзан со компанијата во одреден сегмент за одредена кампања, ќе може да ги добие цените/попустите кои се поврзани со дадената кампања.

 

Цените се валидни додека е активна кампањата или додека не одлучиш истите да ги деактивираш. Кога ќе креираш продажен документ или сервисна порачка, цената/попустот од одредена кампања е вклучена во расположивата листа на намалени цени кога Microsoft Dynamics NAV ќе одбере да ги прикаже на линијата.

 

  

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Продажби и побарувања
Функционалности за купувачи, фактурирање, попусти и побарувања
Купувачи и основни побарувања
Купувачи и основни побарувања
Продажни фактури
Продажни фактури
Ракување со продажни порачки
Ракување со продажни порачки
Календари
Календари
Алтернативни адреси за испорака
Алтернативни адреси за испорака
Попуст на продажна фактура
Попуст на продажна фактура
Ракување со вратени продажни порачки
Ракување со вратени продажни порачки
Ценовник од кампања
Ценовник од кампања
Попуст на продажна линија
Попуст на продажна линија
Агенти за испорака
Агенти за испорака
Порачки - ветен датум за испорака
Порачки - ветен датум за испорака
Цена на продажна линија
Цена на продажна линија
Даноци
Даноци

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page