top of page

Планирање на набавки

Предвидување на продажбата и залихите

#НапреденПакет

Предвидување на продажбата и залихите

Можеш да го употребуваш надополнувањето за Предвидување на продажбата и залихите за да добиеш подлабоки согледувања за потенцијалните продажби и чиста слика за очекуваните „излези“ на артиклите.

 

Вградената интелигенција на Кортана користи историски податоци и ти помага да управуваш со артиклите и да одговориш на барањата на твоите купувачи. Врз основа на предвидувањата, дополнувањата за продажба и залиха ти помагаат да креираш барања за надополнување на залихата кон добавувачите со што се заштедува твоето време.

 


Извештај со предвидување на производство врз основа на продажна порачка

Извештај со предвидување на производство врз основа на продажна порачка

Повеќе инфо:
Link

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa.

Сподели информација
Планирање на набавки
Функционалности за планирање на набавки
Планирање на набавките
Планирање на набавките
Предвидување на побарувачката
Предвидување на побарувачката
Предвидување на продажбата и залихите
Предвидување на продажбата и залихите

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page