top of page

Интеграција со други системи

Вистински CRM е оној кој е интегриран со другите процеси и системи

Интегрирање со сметководство и комерцијално работење

#СтандарденПакет

Интегрирање со сметководство и комерцијално работење

Работењето на CRM модулот е интегрирано со Главната книга, книгите на купувачи и добавувачи и другите помошни книги од целиот ERP систем базиран на Microsoft Dynamics NAV.

 

Сепак CRM може да работи и независно од модулот за финансии од Dynamics NAV.

 

Повеќе инфо:
Link
Сподели информација
Интеграција со други системи
Функционалности за интегрирање со други системи
Интегрирање со сметководство и комерцијално работење
Интегрирање со сметководство и комерцијално работење
Запишување на е-пошта во Microsoft Exchange
Запишување на е-пошта во Microsoft Exchange
Интеграција со Microsoft Outlook и Office 365
Интеграција со Microsoft Outlook и Office 365

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page