top of page

Известување

Широка лепеза на опции за извештаи и известување

Извештаи во Microsoft Word

#СтандарденПакет

Извештаи во Microsoft Word

Направи си урнеци во Word и искористи ги во комерцијалното работење за фактури и извештаи

Корисникот (user) може да го користи Microsoft Word како подлога и неговите можности за едитирање за секој извештај. Еден извештај може да биде со различни подлоги, RDLC или Word или со двете подлоги.

 

Крајниот корисник може да го модифицира сопствениот извештај и да контролира која подлога е активна за одреден извештај.

Фактура која се „печати“ во Microsoft Word

Фактура која се „печати“ во Microsoft Word

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација

Блог објави

Дискусија - форум

Грешка во потпишување на ДДВ пријава на сајтот на УЈП - java.lang.reflect.invocationtargetexception (245)

Бруто плата за 2023 - Најниска и највисока основица за пресметување на придонеси (261)

УЈП: Пресметка на плата за 2023 година - нова верзија на клиентскиот софтвер и ново даночно ослободување (514)

ФВ Консалтинг: Минимален и максимален регрес за годишен одмор за 2022 година (К-15) (3927)

УЈП: Бруто плата 2022 - најниска и највисока основица за пресметување на придонеси (143)

Придонеси за плата и даночно ослободување за 2022 година (283)

Како-да: Пресметка и плаќање на кирија од фирма на сопственик – физичко лице преку УЈП (179)

Вид на обврска при пресметка на платите (111)

Каровска: Законот за заштита на лични податоци стапува на сила на 24 авг 2021 (193)

Про Агенс: Табеларен преглед на износите за регрес за годишен одмор во годината 2021 (4691)

Известување
Функционалности за известување и подготвување на извештаи
Извештаи во Microsoft Word
Извештаи во Microsoft Word
Време на креирање извештаи
Време на креирање извештаи
Подесување на податоци за извештаи
Подесување на податоци за извештаи
Jet Reports Express за Dynamics NAV
Jet Reports Express за Dynamics NAV

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page