top of page

Клиентска апликација и употребливост

Подеднакво одличен на сите уреди: Користи го сметководството и деловниот софтвер на било кој уред, на било кој начин и во било кое време

Апликација за Windows

#СтандарденПакет

Апликација за Windows

Користи го компјутерот или лаптопот што моментално го поседуваш

Клиентот Windows за Microsoft Dynamics NAV има почетна точка т.н. Центар за ролји (Role Centеr). Центарот за ролји (Role Center) може да се прилагоди на индивидуалните потреби на корисникот, базирајќи се на неговата ролја, компанија, дневни задачи, а ќе биде присутен во секој тип на клиент наведен подолу.

 

Стандардна Windows апликација

Стандардна Windows апликација

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Клиентска апликација и употребливост
Функционалности поврзани со клиенти за пристап и користење
Апликација за Windows
Апликација за Windows
Клиент за Microsoft Sharepoint
Клиент за Microsoft Sharepoint
Користење на веб прелистувач
Користење на веб прелистувач
Апликација за таблети
Апликација за таблети
Апликација за мобилни телефони
Апликација за мобилни телефони

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page