top of page

Клиентска апликација и употребливост

Подеднакво одличен на сите уреди: Користи го сметководството и деловниот софтвер на било кој уред, на било кој начин и во било кое време

Клиент за Microsoft Sharepoint

#СтандарденПакет

Клиент за Microsoft Sharepoint

Прави апликации кои ги земаат податоците од Dynamics NAV

SharePoint клиент за Microsoft Dynamics NAV ти овозможува да комуницираш со Microsoft Dynamics NAV податоците од Microsoft SharePoint веб-сајт - “SharePoint Online” или “SharePoint On-premise”.

 

Корисникот (user) може да ја комбинира функционалноста на Microsoft Dynamics NAV со онаа на Microsoft SharePoint за креирање на заеднички работен простор и споделување на податоците и увид од повеќе лица во организацијата.

 

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Клиентска апликација и употребливост
Функционалности поврзани со клиенти за пристап и користење
Апликација за Windows
Апликација за Windows
Клиент за Microsoft Sharepoint
Клиент за Microsoft Sharepoint
Користење на веб прелистувач
Користење на веб прелистувач
Апликација за таблети
Апликација за таблети
Апликација за мобилни телефони
Апликација за мобилни телефони

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page