top of page

Менаџмент на документи

Дополни го сметководствениот и деловниот систем со скенирани или атачирани документи

Дојдовни документи

#СтандарденПакет

Дојдовни документи

Оригиналните документи поврзани со ставки од сметководството и комерцијата

Скенирани хартиени и електронски документи можеш да сочуваш во делот на дојдовни документи во Microsoft Dynamics NAV. Од таму, документите можеш да ги обработиш во документи на Microsoft Dynamics NAV. Линковите до дојдовните документи ти овозможуваат навигација од секој креиран документ, искнижен документ или запис за финансиска трансакција во главна книга.

 

Од овие локации, поврзаните оригинални документи се достапни за гледање. Исто така е можно да најдеш записи во главна книга кои немаат дојдовни документи, а на кои подоцна рачно можеш да им прикачиш дојдовен документ.

 

Хартиените документи можеш да ги скенираш и дополнително да ги додадеш како дојдовен документ или да ги снимиш со телефон или таблет со апликација на Microsoft Dynamics NAV или со апликација на Office Lens.

 

Повеќе инфо:
Link
Сподели информација
Менаџмент на документи
Функционалности со дојдовни документи
Дојдовни документи
Дојдовни документи
Оптичко препознавање на знаци (OCR)
Оптичко препознавање на знаци (OCR)
Работен тек на дојдовен документ
Работен тек на дојдовен документ

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page