top of page

Планирање на капацитети

Машински центри

#НапреденПакет

Машински центри

Додади машински центри во улога на капацитети во производствениот процес.

 

Машинските центри се дизајнирани да ти помогнат да управуваш со капацитетот на одредена машина и/или производствен ресурс.

 

Со машинските центри можеш да планираш/управуваш со капацитетите на повеќе нивоа: на подетални нивоа за машинските центри и на консолидирани нивоа за работните центри.

 

Машинските центри овозможуваат да се чуваат повеќе информации поврзани со производствените процеси, како што се подесување на времето или стандарден процент на отпад. 

Картичка на машински центар

Картичка на машински центар

Повеќе инфо:
Link

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa

Сподели информација
Планирање на капацитети
Функционалности за планирање на капацитети
Планирање на капацитетот
Планирање на капацитетот
Максимално оптоварување
Максимално оптоварување
Машински центри
Машински центри

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page