top of page

Основи на производство

Целосно производство со налози, составници и рути

Составница за производство

#НапреденПакет

Составница за производство

Креирај производствена составница и пресметај стандарден трошок. Ваквото конфигурирање е потребно и за сите останати производствени модули.

 

Составница за производство на велосипед

Составница за производство на велосипед

Повеќе инфо:
Link

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa.

Сподели информација
Основи на производство
Функционалности за основите на производството
Составница за производство
Составница за производство
Налози за производство
Налози за производство

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page