top of page

Агилно производство

Управување со верзии на составници

#НапреденПакет

Управување со верзии на составници

Креирај и управувај со различни верзии на составници за производство (нормативи) и рутирања. Мораш прво да го набавиш модулот за Основно планирање на капацитетот пред да можеш да поствуваш различни верзии на рутирање.

 

Управување со верзии на составница за велосипед

Управување со верзии на составница за велосипед

Повеќе инфо:
Link

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa.

Сподели информација
Агилно производство
Функционалности за агилно производство
Агилно производство
Агилно производство
Управување со верзии на составници
Управување со верзии на составници

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page