top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Marston's го подигнува нивото со Microsoft Dynamics 365 Customer Insights

Со шест пиварници и 1500 пабови, на Марстон му беше потребна помош за да научи што е можно повеќе за вкусовите на нивните клиенти...

author:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Marston's го подигнува нивото со Microsoft Dynamics 365 Customer Insights

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Со шест пиварници и 1500 пабови, на Марстон му беше потребна помош за да научи што е можно повеќе за вкусовите на нивните клиенти кои се развиваат.


Во ова видео, раководителите на технолошки развој и маркетинг на компанијата зборуваат за придобивките од пакетот интелигентни апликации на Microsoft кои комуницираат една со друга за да го извлечат максимумот од собраните податоци.


Видео: Marston's го подигнува нивото со Microsoft Dynamics 365 Customer Insights


Кога на Марстон му требаше помош за да научи што е можно повеќе за вкусовите на нивните клиенти кои се развиваат, тие се свртеа кон пакетот интелигентни апликации на Мајкрософт кои комуницираат меѓу себе за да го извлечат максимумот од собраните податоци.


#MSDyn3650 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page