top of page

Препорачај го Microsoft Dynamics 365 Business Central и заработи 10% од лиценците

Три чекори до заработка 

1.

Наоѓаш фирма или организација која има потреба од модерен сметководствен систем

2.

Го пополнуваш формуларот подолу за да ја контактираме фирмата и да понудиме Microsoft Dynamics NAV

3.

Ако фирмата одлучи да земе Dynamics NAV од Логин Системи, тогаш пресметуваме износ од 10% и ја реализираме соработката.
Person that is recommending
Company that is purchasing
Благодариме за препорачувањето!

Услови

Право на продажен надоместок

 

Правното или физичкото лице може да го искористи правото на продажен надоместок (провизија) ако препорача фирма која не почнала постапка за набавка со Логин Системи или некој друг не ја препорачал истата фирма.

Начин на препорака

Препорачувањето на фирмата се признава само ако се пополни онлајн образецот што се наоѓа на оваа страница.

Кој има право да учествува

Препорака може да даде било кое правно или физичко лице кое не е поврзано со Логин Системи или Microsoft или со фирмата што е предмет на препораката. Под поврзаност се подразбира вработен во Логин Системи, Microsoft, или фирмата што се препорачува, како и сите фирми и организации што се сопственички поврзани со горенаведените фирми.  

 

Пресметување на продажен надоместок

 

Продажниот надоместок изнесува 10%, а пресметката на продажниот надоместок се прави на износот на лиценците за Microsoft Dynamics NAV и на дополнувањата на Логин Системи што ќе ги набави фирмата што се препорачува. Во случај препорачаната фирма да набави месечна претплата, провизијата од 10% се пресметува на годишниот износ на претплата на лиценците.

Исплата на продажен надоместок

 

Во случај препорачаната фирма да се одлучи за набавка на Microsoft Dynamics NAV од Логин Системи, Логин Системи го известува лицето што препорачало. По известувањето, лицето што препорачува е потребно да достави инструмент за плаќање до Логин Системи во рок од 30 денови, а рокот за плаќање да не биде помал од 30 денови. 

Ограничувања

 

Лицето што препорачува се стекнува со право за исплата на продажен надоместок ако препорачаната фирма набави лиценци во рок од 4 месеци од денот на препораката. 

 

Имаме убав избор на информации

Кликни на иконата за повеќе ...
Colorful Pattern
Функционалности на Мicrosoft Dynamics NAV

Прегледај ги функционалностите и проектирај го своето ново интегрирано работење со ERP

Cutout Shapes
Форум за Dynamics 365 Business Central

Учествувај во дебатата за сметководство, ERP и менаџмент на форумот на Логин Системи

Blue Abstract
Лиценцирање на решение ERP

Набавка или изнајмување? Погледај кои се предностите на едниот или другиот модел

Watercolor Shape
Блог за сметководство и ERP

Прочитај ги најновите блог-постови на нашите консултанти и добиј идеи и совети

Ако ти треба повеќе инфо или совет, четувај со нас на оваа страница или контактирај не' тука

bottom of page