top of page

Сподели ја твојата бизнис приказна со нас

Би сакале да ја објавиме твојата бизнис приказна и твојот бизнис во рамките на иницијативата #мојатаработа

Поднеси бизнис приказна

*** бизнис приказните не се објавуваат автоматски

Формулар

Ако направите грешка, извинете се. ... секојдневно мора да работите на вашата простливост. Ако се извините и реагирате на време, секоја кризна ситуација всушност е можност да ја зацврстите вашата репутација. 

Коста Петров, Пи Ворлд

Најнови постови
Совети
bottom of page