top of page

Support plans for different needs and organizations

Плановите се однесуваат на корисници на Microsoft Dynamics NAV и Dynamics 365 Business Central.
 • Поддршка по повик

  85€
   
  За фирми кои сакаат поддршка од случај до случај
  Valid for one week
  • Еднократна услуга
  • Време на одзив во зависност од расположивоста
  • Времетраење: 60 мин
 • Почетник

  65€
  Every month
  Идеално за почетници со MS Dynamics 365 Business Central
  Valid for 12 months+ 30 day free trial
  • Време на одзив: 48 работни часови
  • Вкупно часови: 1
  • Број на инциденти: 1
  • Исправки, печови, перформансни подобрувања Business Central
  • Начин на пријавување инцидент: е-пошта
 • Стандард

  115€
  Every month
  За фирми со регуларна работа и стандардни потреби
  Valid for 12 months
  • Време на одзив: 48 работни часови
  • Вклучени часови: 2
  • Број на инциденти: 2
  • Исправки, печови, перформансни подобрувања Business Central
  • Начин на пријавување инцидент: е-пошта
 • Најпопуларен

  Засилен стандард

  195€
  Every month
  За фирми со зголемени стандардни барања
  Valid for 12 months
  • Време на одзив: еден работен ден
  • Вкупно часови: 4
  • Број на инциденти: 3
  • Исправки, печови, перформансни подобрувања Business Central
  • Начин на пријавување инцидент: е-пошта, тикет систем
 • Напреден

  345€
  Every month
  За фирми што имаат напредни потреби
   
  • Време на одзив: еден работен ден
  • Вкупно часови: 6
  • Број на инциденти: 4
  • Исправки, печови, перформансни подобрувања Business Central
  • Начин на пријавување инцидент: е-пошта, тикет систем
 • Приоритетен

  585€
  Every month
  За фирми што имаат итни и приоритетни потреби
   
  • Време на одзив: еден работен ден
  • Вкупно часови: 7
  • Број на инциденти: 6
  • Исправки, печови, перформансни подобрувања Business Central
  • Начин на пријавување инцидент: е-пошта, тикет систем
  • Итни случаи: телефон

Плановите важат за период од најмалку 12 месеци. Во износите НЕ е вклучен ДДВ од 18%. Плаќањето се прави со платежна картичка (PayPal).

Conditions and details for support plans

Conditions and details for support plans

bottom of page