top of page

Лиценци и услуги за сметководство и ERP

Состави решение по твоја мерка - базирано на Microsoft Dynamics NAV и услугите од Логин Системи
Лиценци Microsoft Dynamics NAV
Лиценци Microsoft Dynamics NAV
Се овозможува право на пристап до Microsoft Dynamics NAV

Кликни тука за повеќе ...

Локализација и надополнувања од Логин Системи
Локализација и надополнувања од Логин Системи
Неопходни компоненти за работа во Македонија според прописи во МК

Кликни тука за повеќе ...

Услуги на имплементирање
Услуги на имплементирање
Активности на поставување на деловно решение и оспособување на корисниците

Кликни тука за повеќе ...

Хостирање и одржување
Хостирање и одржување
Решението треба да се стави на централно место и да се одржува во функција

Кликни тука за повеќе ...

Пролистај што има ново на сајтот

bottom of page