top of page

Партнерството за сметководители нуди бројни придобивки 

На твоите клиенти им треба подобра технологија за нивниот раст

 • Ти нудиме светски сметководствен ERP систем прилагоден за македонски закони и пристапен со цени
   

 • 15 годишно македонско и меѓународно искуство со Microsoft Dynamics NAV
   

 • Брз почеток, старите податоци се вчитуваат во новиот систем
   

 • Клиентите ќе те обожаваат заради можноста за користење на мобилни телефони
   

 • Стимулативни опции за соработката и различни нивоа на релации

Искористи го моментумот и спреми се за наредната година сега!
Сметководствени услуги насекаде и во секое време

Биди активен на форумот. Почни да градиш меѓународна кариера ... 

Богати сметководствени услуги
Богати сметководствени услуги
0 DAYS TO THE EVENT
06 Dec 2017, 16:00
Логин Системи
Може да дојдеш?
Пријави се сега

Најново од рубриката Сметководство и финансии на форумот на Логин Системи

Земи активно учество 

Да започнеме соработка и партнерство

Соработка форма
bottom of page