top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Семејниот бизнис со храна ги зачинува операциите

Со глобална продажба, четири локации и мобилна работна сила, погледнете како Гарнер го користи Microsoft 365 Business за да поврзе се.

author:

Angel Face

Автор

27.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Семејниот бизнис со храна ги зачинува операциите

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Garner Foods е четврта генерација на семејна сопственост и управуван бизнис со седиште во Северна Каролина. Со глобална продажба, четири локации и мобилна работна сила, погледнете како Гарнер го користи Microsoft 365 Business за да го поврзе сето тоа.


Погледнете ја видео приказната за повеќе.

Видео: Семејниот бизнис со храна ги зачинува операциите, го намалува времето за имплементација на новиот уред за 50 проценти


Microsoft 365 Business пакетот е сите алатки што му требаат на #GarnerFoods, надополнети со безбедност, на едно место.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page