top of page

Featured

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

Dr. Martens „Се приклучува на револуцијата“ со Microsoft Dynamics 365

„Dr. Martens“ е британска икона марка за обувки што ја сакаат ширум светот поради својот препознатлив стил...

author:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Dr. Martens „Се приклучува на револуцијата“ со Microsoft Dynamics 365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

Nanoleaf boosts productivity by 33% with Dynamics 365 Business Central

What's new: Productivity features in the web client (2023 release wave 2)

Business Central: Work seamlessly with Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Marlo Farma makes pet care and pharmaceuticals distribution a walk in the park with Business Central

King Steel powers the global shoe industry’s green transformation with Dynamics 365

Microsoft certifies LSM Macedonian Language for Dynamics 365 Business Central, an app made by Login Systems

What's new: Warehouse management (Business Central 2023 release wave 2)

What's new: Business Central mobile apps featuring brand new barcode scanning capabilities

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Herbelin leverages data collected by Dynamics 365 Business Central to deliver world-class watches

MakasIT.gif

„Dr. Martens“ е британска икона марка за обувки што ја сакаат ширум светот поради својот препознатлив стил што неоправдано ја претставува слободата, самоизразувањето и автентичноста.


Формирана во 1947 година, Dr. Martens напредуваше како бизнис на големо. Сега, тие имаат повеќе од 100 продавници на глобално ниво и амбициозни планови за раст на малопродажбата и е-трговијата.


Препознавајќи ја потребата да се развива за да одговара на потребите на потрошувачот од дваесет и првиот век, брендот се впушти во „Рестартирање на проектот: Придружи се на револуцијата“ за да ги замени сите свои наследени апликации со Microsoft Dynamics 365.


Видео: Dr. Martens "Се приклучува на револуцијата“ со Microsoft Dynamics 365


Решението е имплементирано во Обединетото Кралство и Северна Америка и ќе се појави низ Азија Пацифик во 2020 година.

Microsoft Dynamics 365 ни дава глобално способно решение за да можеме да го развиваме бизнисот. И, со обрт од 500 милиони фунти, сега ги имаме алатките, платформата и капацитетот да го зголемиме нашиот бизнис трикратно во следните 5 до 10 години. И ние сме многу возбудени поради тоа. - Jackie Reid: Водечка програма, рестартирање на проект, Dr. Martens


Брендот напредува со своето ново решение, при што придобивките се реализираат во сите области на бизнисот.

  • Глобално способно решение

  • Увид преку податоци

  • Видливост на акции во реално време и виртуелни магацини

  • Најдобрата технологија во класата

Погледнете ја целата приказна овде.
0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page