top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Добредојдовте во четвртата индустриска револуција каде што сега ја доживуваме дигиталната ера. Оваа револуција ги трансформира сите индустрии, вклучително и превозот и логистиката. Maersk, интегрираниот транспортен и логистички гигант, го трансформираше својот бизнис користејќи дигитални стратегии.


Maersk се префрли на дигитални стратегии со Microsoft за да го намали "кашлањето" во нивниот синџир на снабдување, со што производите пристигнуваат до потрошувачите со многу помалку одложувања.


Погледнете го ова видео за да дознаете повеќе.


Видео: Дефинирано нарушување: Maersk ги навигира податоците за да преместува стоки на глобално ниво


Во минатото, доцнењата на пратката беа предизвикани од "кашлање" во синџирот на снабдување, бидејќи тие синџири мора да пренесуваат големи количини на податоци. Откако Maersk се префрли на дигитално искористување на податоците, тие повторно измислија како се прави глобалното управување со синџирот на снабдување.


#microsoft #technology

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page