top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Автоматизирајте го и рационализирајте го вашиот синџир на снабдување

Модернизирајте го вашиот синџир на снабдување со напредно управување со складиштето и залихите.

author:

Angel Face

Автор

26.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Автоматизирајте го и рационализирајте го вашиот синџир на снабдување

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Модернизирајте го вашиот синџир на снабдување со напредно управување со складиштето и залихите за да го подобрите исполнувањето, набавката на материјали и логистиката.


Откријте како Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management може да ја модернизира деловната логистика, да дава проактивни одговори на клиентите и да ги обедини процесите од продажба до исполнување.


Video: Автоматизирајте го и рационализирајте го вашиот синџир на снабдување


Погледнете подлабоко како ефикасно да го автоматизирате и рационализирате вашиот синџир на снабдување со ова видео за #Dynamics365 и други специфични технологии.

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page