top of page

Wed, 31 Mar

|

Вебинар

Вебинар: пресметка на бруто и нето плати 2021

Основи за пресметување на бруто и нето плати со практични примери и показни вежби со веб калкулатор за 2021 година.

Регистрацијата е завршена
Прегледај други настани
Вебинар: пресметка на бруто и нето плати 2021
Вебинар: пресметка на бруто и нето плати 2021

Време и локација

31 Mar 2021, 17:00 – 18:30

Вебинар

Пријавени

За настанот

Котизација за учество

Котизацијата е БЕСПЛАТНА за првите 10 пријавени. Кога ќе се пријавуваш, за да го искористиш бесплатниот билет, внеси го промотивниот купон со назив WBPLATI. 

Инструктори

Мери Каровска, експерт за сметководство, 

Каровска дооел

Венко Глигоров, консултант за ИТ технологии, 

Логин Системи

Агенда


 • 30 minutes

  Терминологија за плати и начини за пресметка

  Online

 • 30 minutes

  Практични примери со веб калкулатор

  Online
1 more item available

Билети

 • Вебинар за пресметка на плати

  Влезницата вклучува учество на вебинарот со преглед во живо и поставување на прашања. Внеси код WBPLATI за да имаш бесплатен влез.

  MKD 300.00
  Tax: +MKD 54.00 ДДВ
  Sale ended

Total

MKD 0.00

Сподели го настанот

bottom of page