top of page

Wed, 22 Jun

|

Онлајн советување

PayPal за наплата на производи и услуги (2)

Дознај како да отвориш бизнис сметка за наплата онлајн преку веб сајт, емаил и интернет-линк со помош на PayPal (Пејпал)

Регистрацијата е завршена
Погледни ги другите настани
PayPal за наплата на производи и услуги (2)
PayPal за наплата на производи и услуги (2)

Време и локација

22 Jun 2022, 16:30 – 18:00

Онлајн советување

Пријавени

За настанот

Настанот е бесплатен за присуство и е организиран во формат на воведен збор за PayPal за наплата на производи, а потоа следуваат прашања од учесниците. 

Содржина

Во воведниот збор ќе се презентира интерфејсот на Пејпал, разликата меѓу приватен и бизнис акаунт, кои информации се потребни за бизнис акаунт, кои се предизвиците за конфигурирање на бизнис акаунт. Како основа ќе се користат објавите на форумот за Пејпал и платежни услуги https://www.loginsystems.biz/forum/platezhni-uslugi-paypal-i-ost.

Учесниците ќе може да поставуваат прашања, да изнесуваат сопствени искуства и потешкотии, а презентерот ќе може да ги појасни и евентуално одговори прашањата. На самата онлајн платформа, учесниците ќе може да го споделат својот екран за да евентуално се даде соодветна сугестија или инструкција.

Соработка во група за Пејпал

Во рамките на настанот, формирана е и група на сите учесници преку која ќе може да се комуницира и соработува меѓусебно на темата за Пејпал.

Презентер: Венко Глигоров

Набави бесплатен билет во делот за Билети што се наоѓа подолу на оваа страница. 👇  Бројот на места е ограничен и се пополнува по принципот ФИФО (прв регистриран прв опслужен).

Агенда


 • 30 minutes

  Воведен збор за Пејпал

  Онлајн

 • 1 hour

  Прашања и одговори

  Онлајн

Билети

 • Влезница за советување

  Се овозможува пристап до советувањето за PayPal.

  €0.00
  Sale ended

Total

€0.00

Сподели го настанот

bottom of page