top of page

Wed, 05 Jul

|

Login Systems

ERP, CRM и Power BI - Microsoft Dynamics NAV 2017

Презентација за Microsoft Dynamics NAV 2017. Дали има CRM? Како се работи со Power BI? Дали е прилагодено за Македонија? Колку чини сето тоа? Прашања и одговори ...

Нема место. Пријавувањето е затворено за овој настан.
Разбрав
ERP, CRM и Power BI - Microsoft Dynamics NAV 2017
ERP, CRM и Power BI - Microsoft Dynamics NAV 2017

Време и локација

05 Jul 2017, 12:30

Login Systems, Гиго Михајловски 3, Скопје 1000, Македонија

Пријавени

Сподели го настанот

bottom of page