top of page

Wed, 06 Dec

|

Логин Системи

Богати сметководствени услуги

Потребите кај фирмите се менуваат. Технологијата нуди големи можности за сметководителите и бироата да понудат сметководствени решенија за различни организации по обем и дејност.

Пријавувањето е завршено
Други настани ..
Богати сметководствени услуги
Богати сметководствени услуги

Време и локација

06 Dec 2017, 16:00 – 18:30

Логин Системи, Гиго Михајловски 3, Скопје

Пријавени

Сподели го настанот

bottom of page