top of page

Dynamics NAV / 365 Business Central - Demo Installaton (1 month)

Наменето за фирми кои имат потреба да го „пробаат“ стандардното решение Dynamics NAV / 365 Business Central со нивни или пробни податоци. Логин Системи ќе отвори работно подрачје со подесувања за македонските прописи (македонска локализација).

Dynamics NAV / 365 Business Central - Demo Installaton (1 month)

Dynamics NAV / 365 Business Central - Demo Installaton (1 month)

€350.00Price
Excluding VAT |

Наменето за фирми кои имат потреба да го „пробаат“ стандардното решение Dynamics NAV / 365 Business Central со нивни или пробни податоци. Логин Системи ќе отвори работно подрачје со подесувања за македонските прописи (македонска локализација).

 • OBJECTIVES

  • Да се проба интерфејсот на решението од сметководителот и едно клучно лице во организацијата
  • Да се искнижат влезни фактури и да се фактурира кон купувачи
  • Да се прегледаат извештаите што доаѓаат со Dynamics NAV / 365 Business Central заедно со бараните македонски извештаи
  • Да се провери како работи магацинското работење

   

 • ИСПОРАКИ

  • Инсталација на серверско решение и креирање на една компанија
  • Инсталација на една Windows апликација и подесување за пристап
  • Подесување на два корисници (Еден целосен клиент и еден лимитиран клиент)
  • Можност за пристап и користење преку веб
  • Можност за користење преку мобилен телефон Android или iPhone
  • Максимално 2 часови техничка поддршка во текот на периодот
  • Пристап до заштитениот сајт на Логин Системи за корисници

   

  Забелешка

  Нема потреба од набавка на лиценца за демо инсталацијата.

   

 • ПРЕТПОСТАВКИ И ОГРАНИЧУВАЊА

  Услугата се однесува во моментот само за Microsoft Dynamics NAV 2018. Наскоро ќе поставиме и за Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 • TERMS

  После завршувањето на периодот на користење на демо инсталацијата, фирмата нема обврска да купи решение од Логин Системи.

   

  Во случај на одлука за продолжување со процесот за набавка и набавка на ЕРП решение преку Логин Системи, Логин Системи ќе ги рефундира средствата од оваа услуга до 50%.

   

  Плаќањето на услугата е 100% однапред.

   

In its over 20 years of operation, Login Systems has implemented software solutions in over 400 Macedonian companies, banks and institutions. We work dedicatedly to perform the set task in a timely manner, professionally and in the budget that we have agreed with the user.
 
Login Systems has been an authorized Microsoft Dynamics NAV partner since 2003 - the first company in the region (Macedonia, Kosovo, Albania).
 
Note: Dynamics NAV used to be called Navision, and the latest name is Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Related Products / Services

Product LS

12

Unless otherwise stated, prices exclude VAT. For Macedonia, VAT is 5% for software and 18% for services. We reserve the right to change prices or products without prior notice.

Need help? Please select from our consulting services and establish ERP solution for your organization.

bottom of page