top of page

Thu, 22 Apr

|

Онлајн предавање

Вебинар: Пресметка на бруто и нето плати 2021 (Е02)

Основи за пресметување на бруто и нето плати со практични примери и показни вежби со веб калкулатор за 2021 година.

Регистрацијата е завршена
Назад кон сајтот
Вебинар: Пресметка на бруто и нето плати 2021 (Е02)
Вебинар: Пресметка на бруто и нето плати 2021 (Е02)

Време и локација

22 Apr 2021, 17:00 – 18:15

Онлајн предавање

Пријавени

За настанот

Котизација за учество

Котизацијата е БЕСПЛАТНА со претходна регистрација онлајн. 

Инструктори

Мери Каровска, експерт за сметководство, 

Каровска дооел

Венко Глигоров, консултант за ИТ технологии, 

Логин Системи

Агенда


 • 40 minutes

  Вовед и теоретска подготовка за пресметка на плати


 • 20 minutes

  Практични примери со бесплатниот калкулатор за плата

1 more item available

Билети

 • Вебинар за пресметка на плати

  Влезницата вклучува учество на вебинарот со преглед во живо и поставување на прашања.

  MKD 0.00
  Sale ended

Total

MKD 0.00

Сподели го настанот

bottom of page