top of page

Fri, 28 Jul

|

Логин Системи

Преминување од локален кон ERP систем со Dynamics NAV

Ако го надрасна локалниот софтвер, Dynamics NAV е вистинското решение. За кусо време може да навлезеш најбрзо во можностите на светски познатиот ERP систем. Ќе зборуваме за основите на ERP, како изгледа Dynamics NAV, делот за CRM и деловна интелигенција Power BI, и начини за набавка ...

Регистрацијата е затворена за овој настан.
Разбрав
Преминување од локален кон ERP систем со Dynamics NAV
Преминување од локален кон ERP систем со Dynamics NAV

Време и локација

28 Jul 2017, 09:30 – 12:00

Логин Системи, ул. Гиго Михајловски 3, Skopje 1000, Macedonia

Пријавени

Сподели го настанот

bottom of page