top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Нова белгиска пиварница и Microsoft Dynamics - приказната за CRM

Како Dynamics му помага на New Belgium Brewing да го открие најдобриот пат за да стигне до секој купувач...

author:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Нова белгиска пиварница и Microsoft Dynamics - приказната за CRM

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

„Се забавуваме. Се забавуваме. споделуваме забава. Иднината е светла“, тоа го слушнавме од New Belgium Brewing Company. Што е CRM моќ на сета оваа забава? Microsoft Dynamics 365, се разбира!


„Технологијата сега е природно продолжување на тоа како ја работиме нашата работа. И таа технологија мора да се вклопи во искуството што се обидуваме да им го дадеме на нашите соработници и нашите клиенти“, вели производителот на пиво.


Во ова видео, откријте како Dynamics му помага на New Belgium Brewing да го открие најдобриот пат за да стигне до секој купувач и да се вклучи со персонализирана содржина.

Видео: Нова белгиска пиварница и Microsoft Dynamics - приказната за CRM


„Технологијата е природно продолжување на тоа како ја работиме нашата работа. (Таа) мора да се вклопи во искуството за нашите соработници и нашите клиенти“, рече @NewBelgium. #Dynamics365 #CRM го зајакнува. Партнер на #Microsoft, Login Systems може исто така.

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page