top of page

Featured

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

видео

MSDyn365

Модернизирајте и зајакнете ги продажните тимови со Microsoft Dyn365 за професионалци за продажба

Изградете импулс на продажбата и затворете повеќе зделки со Microsoft Dynamics365.

author:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Модернизирајте и зајакнете ги продажните тимови со Microsoft Dyn365 за професионалци за продажба

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Herbelin leverages data collected by Dynamics 365 Business Central to deliver world-class watches

Bartek transforms business operations from paper to digital through Dynamics 365 Business Central

From customer contact to accounting: Business Central helps RECARO Gaming manage data with ease

Belgian brand Kambukka dials up productivity with Microsoft Dynamics 365 Business Central

Lallemand ferments its digital evolution with Microsoft Dynamics 365

Forbes: Best Manufacturing ERP is Microsoft Dynamics 365 Business Central (May 2023)

Real Madrid: Connecting with 500M passionate fans worldwide - bringing technology into play

Campari Group personalizes customer experiences and builds brand awareness with Dynamics 365

Spy Alarms secures a platform for rapid growth through its use of Dynamics 365

MakasIT.gif

Во просек, продавачите работат со 6,8 засегнати страни и 16 колеги по договор, што ги прави продажните циклуси многу долги и исклучително сложени. За дополнително да се комплицираат работите, денешните продавачи имаат двојно повеќе тимови отколку пред неколку години.


Очигледно, наследените методи за складирање и пристап до информациите за клиентите, следењето на статусот на договорите кои се во тек, соработката со мобилните колеги и одржувањето на „големата слика“ на секој подвижен дел не се доволни за денешните професионалци за продажба кои се во движење. Тоа е местото каде што Microsoft Dynamics 365 обезбедува конкурентна предност.


Гледајте го ова кратко видео за да дознаете како Dynamics 365 може да помогне да се модернизира продуктивноста на продавачот со поедноставен, попрецизен начин за градење на продажен момент, затворање повеќе зделки и зголемување на продуктивноста.

Видео: Модернизирајте ги и зајакнете ги продажните тимови со Microsoft Dynamics 365 за професионалци за продажба


Изградете импулс на продажба и затворете повеќе зделки со #Microsoft #Dynamics365. Рационализирајте ги процесите со интерактивни контролни табли, интеграција на Office 365, вградена соработка, мобилни апликации и вградени можности за продажба.


#msdyn365

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page