top of page

Featured

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

|

|

|

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

What's new: Productivity features in the web client (2023 release wave 2)

Business Central: Work seamlessly with Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Marlo Farma makes pet care and pharmaceuticals distribution a walk in the park with Business Central

King Steel powers the global shoe industry’s green transformation with Dynamics 365

Microsoft certifies LSM Macedonian Language for Dynamics 365 Business Central, an app made by Login Systems

What's new: Warehouse management (Business Central 2023 release wave 2)

What's new: Business Central mobile apps featuring brand new barcode scanning capabilities

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Herbelin leverages data collected by Dynamics 365 Business Central to deliver world-class watches

Bartek transforms business operations from paper to digital through Dynamics 365 Business Central

MakasIT.gif

Како да овозможите ефективна интеракција низ дигиталниот работен простор додека ја зголемувате продуктивноста и ефикасноста? За J. Walter Thompson, една од најголемите светски комуникациски агенции, одговорот беше целосно да се интегрира #Microsoft #Office365 со #Teams низ сите негови глобални канцеларии.


На J. Walter Thompson, една од најголемите светски фирми за рекламирање и маркетинг, и требаше начин на нивните географски дисперзирани тимови без напор да соработуваат, да произведуваат одлична работа и да ја зголемат ефикасноста. Агенцијата, исто така, имаше потреба од нејзината работна сила да има пристап до најновата дигитална технологија на работното место, истовремено овозможувајќи интеграција со постоечките алатки и апликации на Microsoft Office 365.

Видео: J. Walter Thompson создава глобален центар за соработка со технологиите на Microsoft


Гледајте го ова видео за да дознаете како Microsoft Teams го овластиле Ј. Волтер Томпсон да управува со проекти низ локации дозволувајќи му беспрекорно да додава членови, да создава и споделува содржини и да го испорачува уникатниот предлог за вредност по кој агенцијата е позната од 1896 година.
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page