top of page

Featured

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

Оддел за здравство и човечки услуги: Дигитална трансформација во Викторија, Австралија

Подобрувањето на оперативната ефикасност е сржта на овозможувањето подобри резултати за пациентите.

author:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Оддел за здравство и човечки услуги: Дигитална трансформација во Викторија, Австралија

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

Nanoleaf boosts productivity by 33% with Dynamics 365 Business Central

What's new: Productivity features in the web client (2023 release wave 2)

Business Central: Work seamlessly with Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Marlo Farma makes pet care and pharmaceuticals distribution a walk in the park with Business Central

King Steel powers the global shoe industry’s green transformation with Dynamics 365

Microsoft certifies LSM Macedonian Language for Dynamics 365 Business Central, an app made by Login Systems

What's new: Warehouse management (Business Central 2023 release wave 2)

What's new: Business Central mobile apps featuring brand new barcode scanning capabilities

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Herbelin leverages data collected by Dynamics 365 Business Central to deliver world-class watches

MakasIT.gif

Подобрувањето на оперативната ефикасност е сржта на овозможувањето подобри резултати за пациентите.


Со ослободување на вработените од рачни интензивни задачи и застарена наследна технологија, организациите можат да се фокусираат на оптимизирање на нивните процеси и подобрување на искуствата на пациентите. За Одделот за здравство и човечки услуги (DHHS) во Викторија, Австралија, дел од овој процес значеше елиминирање на зависноста на агенцијата од хартија и подобрување на способноста на нејзините вработени да соработуваат и споделуваат критични информации.


Погледнете го ова видео за да дознаете како дигитализацијата заснована на технологијата на Microsoft му овозможи на DHHS да биде поефикасна, елиминирајќи повеќе од 80.000 хартиени факсови годишно и овозможувајќи беспрекорна соработка што го поттикнува донесувањето одлуки водени од податоци.


Видео: DHHS: Оддел за дигитална трансформација


Дигиталните инвестиции се од клучно значење за давателите на здравствени услуги да ги поттикнат подобрите искуства на пациентите преку зголемување на ефикасноста и модернизирање на застарените процеси.0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page