top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Американскиот Црвен крст распоредува пакет производи на Microsoft за да ги насочи операциите, овозможувајќи им да се фокусираат на нивната основна мисија за ублажување на човечкото страдање.


Од споделување информации и организирање работа во Teams, до координација со други агенции за помош преку Microsoft Power BI за време на катастрофа, погледнете го ова видео за целосната приказна.

Видео: Американски Црвен крст - Power Platform and Microsoft Teams - Microsoft Ignite 2019


#powerbi #teams #powerapps


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page