top of page

Wed, 31 May

|

Login Systems

Microsoft Dynamics NAV 2017 - најдобриот ЕРП за твојот бизнис!

Презентација за Microsoft Dynamics NAV 2017. Примери од сметководството и деловното работење. Извештаи според македонските прописи. Како да поставите ЕРП систем од светска класа? Дали има CRM? Колку чини? Прашања и одговори ...

Нема место. Пријавувањето е затворено за овој настан.
Разбрав
Microsoft Dynamics NAV 2017 - најдобриот ЕРП за твојот бизнис!
Microsoft Dynamics NAV 2017 - најдобриот ЕРП за твојот бизнис!

Време и локација

31 May 2017, 12:30 – 17:00

Login Systems, Гиго Михајловски 3, Скопје 1000, Македонија

Пријавени

Сподели го настанот

bottom of page