top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Што е Power BI?

Од премногу податоци, понекогаш е тешко да се разбере што да се прави со истите.

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Ова видео дава преглед за тоа како Power BI од Microsoft ги трансформира податоците во корисни информации за да може деловните субјекти да донесуваат попаметни одлуки и да работат подобро.


Power BI е пакет алатки за деловна аналитика за анализирање на податоци и споделување увиди до кои може да се пристапи одсекаде, со секого и автоматски се ажурира во реално време.


Video: What is Power BI?


Од премногу податоци, понекогаш е тешко да се разбере што да се прави со истите. #PowerBI од #Microsoft ги претвора сите тие податоци во живи интерактивни графици (визуели) за да ви помогне да контролирате како се пристапува и се користат сите ваши податоци.0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page