top of page

Хостирање и одржување

Решението треба да се стави на централно место и да се одржува во функција

Услуги на хостирање

Ослободи се од техникалиите и комплексноста на серверската инфраструктура

Категорија

Стартер

Честота

месечно

Мин. кол.

1

Ед. мерка

пакет

Цена 

10

Линк за повеќе инфо:

Сподели информација

Напомена: Логин Системи го задржува правото на измени на содржината и цените без претходна најава.

Хостирање и одржување
Решението треба да се стави на централно место и да се одржува во функција
Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV. 
Лиценци
Dynamics NAV

Неопходни дозволи за работа на сметководствено и деловно решение 

Локализација и надополнувања

Неопходни компоненти за работа во Македонија според важечки прописи во МК

Услуги на
Логин Системи

Активности на поставување и оспособување на корисниците

Хостирање и одржување

Решението треба да се стави на централно место и да се одржува во функција

bottom of page