Accounting Documents
733
Синтетска сметка

Приходи од продажба на добра и услуги на поврзани друштва врз други основи

На сметката 732 - Приходи од специфично работење на поврзани друштва, се евидентираат приходите од извозници, од увоз за туѓа сметка, од комисиона и консигнациона продажба од матични, зависни и други поврзани друштва.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan