Accounting Documents
73
Група

ПРИХОДИ ОД ПРОДАЖБА НА ДОБРА И УСЛУГИ НА ПОВРЗАНИ ДРУШТВА

На сметките од групата 73 - Приходи од продажба на добра и услуги на поврзани друштва, се евидентираат остварените приходи од продажбата на производи, стоки и услуги на матични, зависни и други поврзани друштва во земјата и во странство.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan