Accounting Documents
661
Синтетска сметка

Стоки во туѓ склад

На сметката 661 - Стоки во туѓ склад, се евидентира вредноста на залихите на стоки кои се дадени за складирање во туѓ склад, силос, ладилник и друго, и кои се дадени за комисиона и консигнациона продажба.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan