Accounting Documents
618
Синтетска сметка

Вредносно усогласување на биолошки средства

На сметката 618 - Вредносно усогласување на биолошки средства, се евидентира вредносното усогласување на залихите на биолошките средства.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan