Accounting Documents
48
Група

УДЕЛ ВО ЗАГУБА НА ПРИДРУЖНО ДРУШТВО И НЕТО ЗАГУБА ОД ПРЕКИНАТО РАБОТЕЊЕ

На сметките од групата 48 - Удел во загубата на придружно друштво и нето загуба од прекинато работење се евидентираат расходите според називите на сметките од оваа група.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan