Accounting Documents
472
Синтетска сметка

Останати финансиски расходи од поврзани друштва

На сметката 472 - Останати финансиски расходи од поврзани друштва, се евидентираат финансиските расходи врз основа на валутна клаузула, и други финансиски расходи од работењето со матични, зависни и други поврзани друштва.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan