Accounting Documents
445
Синтетска сметка

Трошоци за осигурување

На сметката 445 -Трошоци за осигурување, се евидентираат премии за осигурување на нематеријални и материјални средства, премии за вршење на дејност, премии за вршење на ризични работи, премии за доброволно осигурување на вработени во пензиски фондови, премии за докуп на стаж за пензија и други премии.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan