Accounting Documents
422
Синтетска сметка

Останати трошоци за вработените

На сметката 422- Останати трошоци за вработените, се евидентираат трошоците за вработените за отпремнина при заминување во пензија, еднократен надоместок во вид на испратнина, јубилејни награди, регрес за годишен одмор, помошти на вработените и слично.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan