Accounting Documents
421
Синтетска сметка

Плата и надоместоци на плата - бруто (за администрација, управа и продажба)

На сметката 421 - Плата и надоместоци на плата - бруто (за администрација, управа и продажба), се евидентираат трошоците според називот на сметката.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan