Accounting Documents
311
Синтетска сметка

Суровини и материјали на пат

На сметката 311 - Суровини и материјали на пат, се евидентираат суровините и материјалите на пат.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan