Accounting Documents
224
Синтетска сметка

Обврски од специфично работење од неповрзани друштва

На сметката 224 - Обврски од специфично работење од неповрзани друштва, се евидентираат обврските врз основа на комисиона и консигнациона продажба во земјата и во странство, увоз, извоз за туѓа сметка и други обврски од специфично работење во земјата и во странство.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan