Accounting Documents
122
Синтетска сметка

Побарувања за дадени аванси, депозити и кауции во земјата

На сметката 122 - Побарувања за дадени аванси, депозити и кауции во земјата, се евидентираат дадените аванси депозити и кауции за набавка на добра и услуги.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan