Accounting Documents
108
Синтетска сметка

Останати парични средства

На сметката 108 - Останати парични средства, се опфаќаат паричните средства кои не се евидентирани на другите сметки во рамки на групата на сметки 10 и паричните средства чие користење е ограничено или чија вредност е намалена.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan