Accounting Documents
035
Синтетска сметка

Финансиски средства расположиви за продажба

На сметката 035 - Финансиски средства расположиви за продажба, се евидентираат оние средства кои се определени како расположливи за продажба во согласност со сметководствената политика.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan